MEGJELENT!Vissza

BARNA ORSOLYA

KÖZBESZERZÉSI GYORSKOMMENTÁR ÉS GYAKORLATI ÚTMUTATÓ

A KÖZBESZERZÉSEKRŐL SZÓLÓ 2015. ÉVI CXLIII. TÖRVÉNYHEZ ÉS VÉGREHAJTÁSI RENDELETEIHEZ


 

MEGJELENT!

 

Ár: 2.850,- Ft

 

Kiadó: Magyar Közbeszerzési Intézet

 

Terjedelem: 234 oldal

 

 

Rendelés: http://www.ipubs.hu/szakkonyv/kozgazdasagtan/kozbeszerzesi-gyorskommentar-es-gyakorlati-utmutato/6421/

 2015. november 1-én hatályba lépett a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény, amely nem csekély kihívások elé állítja a hazai jogalkalmazókat. A jelen kötet célja, hogy ebben a gyökeresen megváltozott, és a korábbiakhoz képest sok vonatkozásban teljesen eltérő logika mentén meghatározott új jogszabályi környezetben hatékony segítséget nyújtson a közbeszerzési szakembereknek. A könyv megírása során a szerző kifejezett szándéka volt, hogy jól áttekinthető szerkezet mentén gyakorlati tudást adjon át, feldolgozva és egymás mellé rendelve nem csak a törvény, hanem a már megjelent végrehajtás rendeletek szabályait is. Reményeink szerint a kötet mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldalon dolgozó szakembereknek segítséget nyújt a sikeres közbeszerzésekhez. A Gyorskommentár az első darabja a Magyar Közbeszerzési Intézet tervezett szakkönyv sorozatának a közbeszerzések terén. Szándékaink szerint a Gyorskommentárt az új törvényhez kapcsolódó döntőbizottsági joggyakorlat ismeretében tovább bővítjük majd, illetve egyes sajátos közbeszerzési területeknek külön köteteket is szentelünk a jövőben. Egyúttal büszkén tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a fenntarthatóság számunkra rendkívül fontos szempontját a kiadás során is érvényre tudtuk juttatni, mivel szakkönyvünk az úgynevezett print on demand technológiával készült, amelynek eredményeképpen kizárólag a megrendelt példányok kerülnek nyomdába, így csökkentve a könyvkiadáshoz kapcsolódó környezeti terheket. 

 

keresés

REGISZTRÁCIÓ, HÍRLEVÉL

 

Oldalainkon számos funkció és tartalom csak regisztrált felhasználóink számára érhető el.

REGISZTRÁLJON Ön is vagy IRATKOZZON FEL rendszeres HÍRLEVELÜNKRE!

 

Regisztrált partnereink, IDE KATTINTVA tudnak BELÉPNI.

 

Elfelejtette JELSZAVÁT?

SMART SPP programA zöld közbeszerzési eljárások elterjedésének egyik legnagyobb akadálya az információhiány, amin tudunk segíteni.

A RÉSZLETEKET ITT TALÁLJA

Közbeszerzések lebonyolítása

©Copyright ABL Consulting és MKI. A www.kozbeszerzesiintezet.hu fejlécében látható fotó a Horvát Idegenforgalmi Közösség szíves engedélyével került felhasználásra, és a horvátországi Porer világítótornyot ábrázolja.