MagunkrólVissza

A gazdasági társaság formájában működő Magyar Közbeszerzési Intézetet (MKI) az az egyre hangsúlyosabban megfogalmazódó igény hozta létre, amely szerint szükség van egy olyan szakmai oldalra a közbeszerzésekkel, annak versenyjogi vetületeivel foglalkozók, vagy az iránt érdeklődők számára, mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői oldalról, ahol valóban szakmabelieknek van lehetősége gyakorlati információk széles körben történő megismerésére, átadására, kapcsolattartásra.

 

Egyszóval célunk gyakorlati szakmai információk rendelkezésre bocsátása, a versenyjoggal, közbeszerzési eljárásokkal, in-house beszerzésekkel, illetve hangsúlyosan a zöld közbeszerzésekkel kapcsolatos aktualitások - jogszabályi változások, szakmai vélemények - minőségi színvonalon történő megosztása, elősegítve ezzel a sikeres ajánlatkérést és a sikeres ajánlattételt egyaránt.

 

Szerzőink olyan több éves közbeszerzési gyakorlattal rendelkező, elismert szakemberek, akik szakmájuk iránti elkötelezettségből vállalták fel a részvételt, felismerve azt, hogy az egyre bonyolultabbá, és sajnos nehézkesebbé váló közbeszerzési szabályok viharos tengerében szükséges egy gyakorlati szakmai alapokon álló jelzőfény, amely eligazít.

Előzőeken túl, azt tapasztaltuk, hogy gyakran nagyon komoly gondot jelent, hogy nem egy kézben kerül összefogásra a pályázati forrás megszerzéséhez szükséges eljárás, majd a forrás felhasználásához szükséges közbeszerzési eljárások lefolytatása. Gyakori probléma, hogy a határidők nem megfelelően kerülnek betervezésre a pályázati anyagban, a szükséges közbeszerzési eljárások nem indulnak meg időben, vagy nem a megfelelő – a pályázattal teljes mértékben összhangban lévő – műszaki tartalommal kerülnek kiírásra, esetleg a felülvizsgálati eljárás során kerül veszélybe a már megítélt támogatás összege. Ezen problémák kiküszöbölése érdekében az MKI teljes körű szolgáltatást nyújt, amelynek körében már a pályázati forrás megszerzésekor támogatjuk partnereinket, és végigkísérjük a teljes folyamatot, biztosítva mind a pályázati, mind a közbeszerzési szakértelmet annak érdekében, hogy egy sikeres pályázatot követően a források hatékony felhasználására kerüljön sor.

 

 

KATTINTSON, TÁJÉKOZÓDJON,
ÉS LEGYEN SIKERES A KÖZBESZERZÉSEKBEN!


 

keresés

REGISZTRÁCIÓ, HÍRLEVÉL

 

Oldalainkon számos funkció és tartalom csak regisztrált felhasználóink számára érhető el.

REGISZTRÁLJON Ön is vagy IRATKOZZON FEL rendszeres HÍRLEVELÜNKRE!

 

Regisztrált partnereink, IDE KATTINTVA tudnak BELÉPNI.

 

Elfelejtette JELSZAVÁT?

SMART SPP programA zöld közbeszerzési eljárások elterjedésének egyik legnagyobb akadálya az információhiány, amin tudunk segíteni.

A RÉSZLETEKET ITT TALÁLJA

Közbeszerzések lebonyolítása

©Copyright ABL Consulting és MKI. A www.kozbeszerzesiintezet.hu fejlécében látható fotó a Horvát Idegenforgalmi Közösség szíves engedélyével került felhasználásra, és a horvátországi Porer világítótornyot ábrázolja.