SZOLGÁLTATÁSAINK AJÁNLATKÉRŐK SZÁMÁRAVissza

Az MKI-t többek között az az egyre hangsúlyosabban megfogalmazódó igény hozta létre, amely szerint szükség van egy olyan szakmailag hiteles szervezetre, amely segítséget nyújt az ajánlatkérőknek, a közbeszerzési eljárások útvesztőjében. Kiemelt ügyfélkörünk a kormányhivatalok, önkormányzatok, állami, önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok. Vállaljuk közbeszerzési terv, közbeszerzési szabályzat, zöld (fenntartható és környezetbarát) közbeszerzési szabályzat elkészítését, közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítását, ide értve az ún, zöld közbeszerzéseket is, amelyeknek Magyarországon ma az MKI az egyetlen ismert specialistája, közbeszerzési állásfoglalások készítését.

 

Előzőeken túl, azt tapasztaltuk, hogy gyakran nagyon komoly gondot jelent, hogy nem egy kézben kerül összefogásra a pályázati forrás megszerzéséhez szükséges eljárás, majd a forrás felhasználásához szükséges közbeszerzési eljárások lefolytatása. Gyakori probléma, hogy a határidők nem megfelelően kerülnek betervezésre a pályázati anyagban, a szükséges közbeszerzési eljárások nem indulnak meg időben, vagy nem a megfelelő – a pályázattal teljes mértékben összhangban lévő – műszaki tartalommal kerülnek kiírásra, esetleg a felülvizsgálati eljárás során kerül veszélybe a már megítélt támogatás összege. Ezen problémák kiküszöbölése érdekében az MKI teljes körű szolgáltatást nyújt, amelynek körében már a pályázati forrás megszerzésekor támogatjuk partnereinket, és végigkísérjük a teljes folyamatot, biztosítva mind a pályázati, mind a közbeszerzési szakértelmet annak érdekében, hogy egy sikeres pályázatot követően a források hatékony felhasználására kerüljön sor.

 

Közreműködő szakértőink minden esetben az adott beszerzési területet mélyrehatóan ismerő, a közbeszerzések terén naprakész gyakorlati információkkal rendelkező, az ajánlatkérők gyakorlatában jártas közbeszerzési szakemberek.

 

(KÖZ)BESZERZÉSI ELJÁRÁSOK TELJES KÖRŰ LEBONYOLÍTÁSA

 

A teljes körű lebonyolítás keretében – akár vidéki ajánlatkérők részére is – többek között az alábbiakat vállaljuk:

 

 • közreműködés ajánlatkérői stratégia kialakításában;
 • eljárási határidők optimalizálása;
 • a Megbízó által rendelkezésre bocsátott adatok alapján megfelelő eljárásrend és eljárás típusok meghatározása;
 • közbeszerzési szabályzat készítése, zöld közbeszerzési szabályzat készítése
 • zöld közbeszerzési eljárás lebonyolítása
 • helyi KKV-ék részvételét támogató eljárások lebonyolítása
 • az ajánlati/részvételi felhívás ajánlatkérő igényei szerinti és a jogszabályoknak megfelelő elkészítése, szerkesztése, közzététele a jogszabályban előírt helyen, a kapcsolódó hiánypótlásban foglaltak teljesítése;
 • dokumentáció összeállítása;
 • felhívást módosító, visszavonó hirdetmények előkészítése, elkészítése;
 • közbeszerzési szakmai közreműködés a kiegészítő tájékoztatás lebonyolításában, a vonatkozó dokumentumok közbeszerzési szempontú véleményezése;
 • közreműködés a bontási eljárás során, jegyzőkönyv előkészítése;
 • bírálóbizottság munkájánál tanácsadás, igény szerint részvétel a bírálóbizottság munkájában;
 • a kiértékelés metodikájának meghatározása, ajánlatok értékelése;
 • szükség esetén a hiánypótlási felhívások megfogalmazása, azok értékelése;
 • döntés-előkészítési jegyzőkönyv elkészítése;
 • közreműködés a lezáró előterjesztés, összegezés előkészítésében;
 • közbeszerzési szerződés készítése
 • közreműködés abban, hogy a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során az összeférhetetlenségre és a gazdasági verseny tisztaságára vonatkozó rendelkezések érvényesüljenek;
 • szakértői tanácsadás:

Igény szerint ágazatszakmai szakértelmet tudunk biztosítani a feladat műszaki tartalmának meghatározásához, számos ágazatszakmai független szakértővel állunk kapcsolatban.

 

Szolgáltatásaink során lehetőség van többféle árkonstrukció kialakítására, átalány díjas, vagy egyedi áras megállapodásra, mindig a Megbízó konkrét igényéhez szabottan.

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS TELJES KÖRŰ LEBONYOLÍTÁSÁRA

 

ON-LINE (KÖZ)BESZERZÉSI TANÁCSADÁS

 

On-line tanácsadásra irányuló szolgáltatásunkat azon gyakorlott közbeszerző ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem igényelnek teljes körű eljárás lebonyolítást, hanem csak egy-egy eljárási részletkérdésben van szükségük segítségre, iránymutatásra. Az on-line tanácsadás keretében a feltett közbeszerzési, beszerzési kérdést a megküldött dokumentumok, illetve egyéb információk alapján megvizsgáljuk, és elektronikusan megküldött állásfoglalás formájában, rövid határidőn belül javaslatot teszünk a jogi háttér teljes körű elemzése mellett a probléma megoldására. Állásfoglalásunkban kitérünk az esetlegesen releváns döntőbizottsági, bírósági, illetve amennyiben ismeretes, az európai bírósági joggyakorlatra is.

 

Amennyiben igénybe kívánja venni on-line tanácsadási szolgáltatásunkat, tekintse meg aktuális árajánlatunkat!

 

AKTUÁLIS ÁRLISTÁNK

 

KÉPVISELET ELŐZETES VITARENDEZÉSI ELJÁRÁSBAN, JOGORVOSLATI ELJÁRÁSBAN

 

Ügyfeleink részére vállaljuk képviselet ellátását előzetes vitarendezési, illetve jogorvoslati eljárásban. Szakértőink a hazai és az európai uniós joggyakorlatot és esetjogot is alaposan ismerő, felkészült szakemberek.

 

KÉRJE RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT

 

GAZDASÁGI MEDIÁCIÓ BESZERZÉSI ÜGYEKBEN

 

 

Nyugat-Európánam már bevett szokás a gyakran költség- és időigényes jogi út helyett, azt megelőzően a konfliktus szakértő mediátor bevonásával történő megoldása, amely az esetek többségében képes – elsősorban a beszerzések teljesítési szakaszában – gyors, hatékony, és költségkímélő megoldást nyújtani a felek számára.

 

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE

 

keresés

REGISZTRÁCIÓ, HÍRLEVÉL

 

Oldalainkon számos funkció és tartalom csak regisztrált felhasználóink számára érhető el.

REGISZTRÁLJON Ön is vagy IRATKOZZON FEL rendszeres HÍRLEVELÜNKRE!

 

Regisztrált partnereink, IDE KATTINTVA tudnak BELÉPNI.

 

Elfelejtette JELSZAVÁT?

SMART SPP programA zöld közbeszerzési eljárások elterjedésének egyik legnagyobb akadálya az információhiány, amin tudunk segíteni.

A RÉSZLETEKET ITT TALÁLJA

Közbeszerzések lebonyolítása

©Copyright ABL Consulting és MKI. A www.kozbeszerzesiintezet.hu fejlécében látható fotó a Horvát Idegenforgalmi Közösség szíves engedélyével került felhasználásra, és a horvátországi Porer világítótornyot ábrázolja.