SZOLGÁLTATÁSAINK AJÁNLATTEVŐK SZÁMÁRAVissza

közbeszerzési és egyéb beszerzési eljárások kapcsán nyújtott szolgáltatások, valamint teljes körű jogi képviseleti, cégjogi ügyintézés: mindent egy kézből!

 

Pályázatok kapcsán:

 

Ajánlattevők részére vállaljuk az ajánlattétel teljes körű menedzselését, a stratégia döntésekben való közreműködést, az ajánlat összeállításán túl ide értve az ajánlatkérők versenykorlátozó gyakorlata ellen felhasználható előzetes vitarendezés lebonyolítását a jogszerű kiírás érdekében, figyelemmel arra, hogy széleskörű ismeretekkel rendelkezünk az ajánlatkérői elvárásokról, stratégiákról. Szolgáltatásunk által biztosítani tudjuk, hogy jogszerűen az ajánlattevő nem zárható ki, így nyertesség csakis a megajánlott áron, illetve egyéb bírálati elemeken múlik. Segítséget tudunk nyújtani ágazatszakmai adatokkal az árképzés kialakításában is.

 

  • ajánlat összeállítása, az ajánlattételi folyamat teljes körű menedzselése (ajánlat összeállítása, kiegészítő tájékoztatás, bontás, hiánypótlás, stb.);
  • segítségnyújtás a hatékony ajánlattételi stratégia kialakításában (alvállalkozói, erőforrás szervezeti struktúra kialakítása, közös ajánlattétel üzleti, jogi kidolgozása, ügyvédi ellenjegyzés);
  • segítségnyújtás az ajánlattevői érdekérvényesítésben, az előzetes vitarendezési eljárás, valamint a jogorvoslati eljárás során, már folyamatban lévő eljárásban is;
  • közbeszerzési tanácsadás;
  • kihelyezett, kifejezetten az ajánlattevő igényei szerint összeállított gyakorlati közbeszerzési tréningek.
  • A pályázatokon, közbeszerzéseken túl, kiemelt területünk a környezetvédelmi szempontú beszerzések gyakorlatának támogatása, valamint foglalkozunk a közbeszerzési jogszabályok hatálya alól speciális kivételt teremető in-house konstrukciók kialakításával is.

 

Továbbá:

 

  • teljes körű ügyvédi, jogi szolgáltatások
  • jogi képviselet, érdekvédelem

Szolgáltatásainkat teljes körűen vidéki ajánlattevőknek is felár nélkül biztosítjuk.

 


KÉRJE RÉSZLETES AJÁNLATUNKAT!

 

További információ: (30) 865-2818

kapcsolat@kozbeszerzesiintezet.hu

www.kozbeszerzesiintezet.hu

 

 

keresés

REGISZTRÁCIÓ, HÍRLEVÉL

 

Oldalainkon számos funkció és tartalom csak regisztrált felhasználóink számára érhető el.

REGISZTRÁLJON Ön is vagy IRATKOZZON FEL rendszeres HÍRLEVELÜNKRE!

 

Regisztrált partnereink, IDE KATTINTVA tudnak BELÉPNI.

 

Elfelejtette JELSZAVÁT?

SMART SPP programA zöld közbeszerzési eljárások elterjedésének egyik legnagyobb akadálya az információhiány, amin tudunk segíteni.

A RÉSZLETEKET ITT TALÁLJA

Közbeszerzések lebonyolítása

©Copyright ABL Consulting és MKI. A www.kozbeszerzesiintezet.hu fejlécében látható fotó a Horvát Idegenforgalmi Közösség szíves engedélyével került felhasználásra, és a horvátországi Porer világítótornyot ábrázolja.